Afbeelding

Getir neemt producten van G’woon op in assortiment

Door: Dave van Loon Nieuws

Flitsbezorger Getir breidt het bestaande assortiment verder uit met circa 90 producten van G’woon, het private label van Superunie. Het gaat om producten zoals afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden zowel aangeboden in de app van Getir als die van Gorillas.

In een persbericht legt Getir uit dat het besluit om G’woon private labelproducten aan te bieden voortkomt uit een groeiende vraag van consumenten naar huismerkproducten. Daarbij verwijst de flitsbezorger naar marktonderzoek van onderzoeksbureau Circana (Topline Report P6 2023) waaruit blijkt dat het aandeel verkochte private labelproducten nog nooit zo hoog is geweest.

In het licht van de stijgende kosten van levensonderhoud wil Getir met de introductie van private labelproducten naar eigen zeggen haar klanten een aanvullende aantrekkelijke prijs-kwaliteit propositie bieden’ De G’woon-producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van de moderne consument, met een focus op betaalbaarheid zonder concessies te doen aan de kwaliteit, vervolgt het persbericht.

“We zijn verheugd om met deze G’woon producten onze klanten een breed scala aan kwaliteitsproducten aan te bieden tegen betaalbare prijzen,” aldus Florian Brunsting, algemeen directeur van Getir en Gorillas. “De stijgende populariteit van private labelproducten en de groeiende kosten van levensonderhoud maken dit het juiste moment om onze klanten deze geweldige optie te bieden.”

De G’woon private labelproducten zijn beschikbaar in de Getir- en Gorillas-app in de categorie ‘everyday savers collection’. Getir is in ons land nog actief in acht grote steden waaronder Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wie van de Superunie-leden de G’woon producten aan Getir levert wordt in het persbericht niet duidelijk.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.