Koornneef opent Jumbo Foodmarkt
Koornneef opent Jumbo Foodmarkt Shelflife

Koornneef opent Jumbo Foodmarkt

· leestijd 1 minuut Algemeen

Voormalig AH-franchiser Edward Koornneef opent een Jumbo Foodmarkt in het nieuwbouwproject De Rentmeester, naast winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Het is de eerste versmarkt van Jumbo die door een zelfstandig ondernemer geëxploiteerd wordt. Daarnaast zijn de Jumbo-winkels aan de Emmastraat in Naaldwijk en de Vliethof in Wateringen nu officieel overgenomen door Koornneef, zo maakt Jumbo vandaag bekend.
Eerder dit jaar nam de Koornneef Retailgroep de Jumbo-winkel in Oud-Beijerland al over. Kort daarna volgde de overname van de Jumbo-winkels in Naaldwijk en Wateringen. “We zijn ontzettend blij dat Edward Koornneef en zijn partner Marieke Vijverberg verder gaan met Jumbo. Koornneef is een ervaren en door de wol geverfde supermarktondernemer en gaat zich nu volledig richten op de Jumbo-formule van het grootste assortiment en de beste service voor de laagste prijs. Koornneef is net als Jumbo een echte supermarktfamilie. Edward en Marieke bruisen van de ideeën voor onze supermarkten en hebben ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van de Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk”, aldus Ton van Veen, CFO van Jumbo.

Koornneef is de eerste zelfstandig ondernemer die een Jumbo Foodmarkt gaat exploiteren. De versmarktformule heeft het grootste foodassortiment van Nederland tegen de laagste prijs. Bakkers, slagers, kaasspecialisten en koks bereiden de lekkerste verse gerechten, onder meer uit de Italiaanse, Aziatische en Hollandse keuken. Klanten kunnen zich laten inspireren door de ingrediënten, de versbereide gerechten meenemen of ter plekke opeten in het Foodmarkt Café. Natuurlijk is het mogelijk om in de Jumbo Foodmarkt ook gewoon de wekelijkse boodschappen te doen. Net als in de Jumbo-winkels gelden ook hier de 7 Zekerheden om de klant van de beste service te voorzien. Wanneer de Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk geopend wordt, is nog niet bekend. Jumbo Foodmarkt heeft al vestigingen in Amsterdam, Breda en Veghel.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.