Albert Heijn: klaar voor de feestdagen
Albert Heijn: klaar voor de feestdagen Shelflife

Albert Heijn: klaar voor de feestdagen

Algemeen
Morgen valt bij miljoenen huishoudens de Albert Heijn Winterkrant op de mat. Daarmee geeft AH een kijkje in het eindejaarsassortiment. Ook introduceert AH de Allerhande Gourmetbox, met daarin alle ingrediënten voor een succesvolle gourmetavond met vrienden of familie. De Winterkrant bevat verder verhalen over onder meer Greenfields-vlees uit Ierland, speciaalbier en Perla-koffie. Adverteerders heeft de Winterkrant ook: in de vorm van kleine blokjes treffen we onder meer Buisman en Wicky aan.
De nieuwe Allerhande Gourmetbox is perfect voor een gezellig avondje tafelen met het gezin, aldus Albert Heijn. Naast vier verschillende soorten vlees bevat de box meergranen stokbrood, hamburgerbroodjes, cheddar kaas, eitjes, ingrediënten voor salades en een dessert. De Gourmetbox kan al worden thuisbezorgd vlak voor Sinterklaas op 1, 2 of 3 december. Ophalen kan ook in een Albert Heijn winkel of Pick Up Point naar keuze. Bestellen kan online tot en met 28 november. De box kost € 49,-.
Het culinaire team van Allerhande stelt dit jaar ook weer een Allerhande Kerstbox samen. Deze bevat alle ingrediënten en recepten voor een viergangendiner met gerookte zalmtartaar en hertenbiefstuk.
Eerder kondigde Albert Heijn al aan dat er een vervolg komt op het Allerhande Kerstfestival. Dat zal plaatsvinden op 9, 10 en 11 december, opnieuw in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.