Emté Ederveen stapt over naar Plus
Emté Ederveen stapt over naar Plus Shelflife

Emté Ederveen stapt over naar Plus

Algemeen
 Emté-ondernemer Anton van Rinsum kiest voor een toekomst bij Plus, zo maakt Plus vandaag bekend. De winkel wordt binnenkort verbouwd tot een geheel nieuwe Plus-supermarkt. De winkel moet nog voor de zomer de deuren als Plus openen, maar een execte datum wordt later bekend gemaakt.
Anton van Rinsum: “We kijken enorm uit naar onze nieuwe toekomst. We wisselen niet alleen van formule maar gaan ook nog eens flink verbouwen. Ook op het gebied van ICT willen we een grote stap zetten. We kijken ernaar uit om onderdeel te zijn van een ondernemersgerichte coöperatie om zo nog meer uit het ondernemerschap te halen.”
Directeur Winkelorganisatie Edwin Linssen: “We heten de familie van Rinsum van harte welkom bij Plus. Zowel de ondernemersfamilie, met hun sterke lokale betrokkenheid, als de winkel zijn een prachtige toevoeging voor de coöperatie.”
Het is straks voor de klanten van Van Rinsum mogelijk om zelf de boodschappen te scannen en af te rekenen. Van Rinsum: “Ook gaan we volop investeren in e-commerce, zodat de consument de boodschappen online kan bestellen en er een keuze kan worden gemaakt voor het bezorgen of via pick-up point klaar laten zetten.”
{jcomments off}

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.