Coca-Cola lanceert nieuwe suikervrije dranken
Coca-Cola lanceert nieuwe suikervrije dranken Shelflife

Coca-Cola lanceert nieuwe suikervrije dranken

· leestijd 1 minuut Algemeen

Minder calorieën of zonder suiker, en een grote keuze aan smaakvariaties en beleving: dat zijn de drankjes waar consumenten tegenwoordig steeds vaker naar op zoek zijn. Met een continu vernieuwend aanbod aan drankjes, speelt Coca-Cola in Nederland in op deze behoefte van de consument. Dit gaat samen met de ambitie om in 2025 vijftig procent van het verkoopvolume afkomstig te laten zijn van suikervrije en caloriearme dranken. In overeenstemming met deze ambitie breidt Coca-Cola in Nederland daarom dit voorjaar het portfolio uit met een aantal vernieuwende en suikervrije dranken onder de merken Coca-Cola Zero Sugar, Fanta en Fuze Tea. De lekkere smaak van de dranken blijft bij alle innovaties altijd centraal staan, aldus de frisdrankenfabrikant.

Coca-Cola Zero Sugar Cherry

Coca-Cola introduceert Coca-Cola Zero Sugar Cherry: de vertrouwde Coca-Cola zonder suiker met een heerlijke kersensmaak. In Nederland kiest één op de vijf cola-drinkers voor frisdrank met smaakvariatie, waarbij 52% de voorkeur heeft voor Cherry. Deze populaire smaak vormt een mooie verbreding binnen het groeiende suikervrije aanbod van Coca-Cola. De Coca-Cola Zero Sugar Cherry is vanaf nu ook buiten de supermarkt te vinden en wordt onder andere naar horeca en on-the-go locaties uitgebreid met verschillende verpakkingen: 330 ml. blik, 500 ml. PET-fles en de 200 ml. glazen horecafles. Alle varianten zijn reeds verkrijgbaar.

Fuze Tea Green Tea Appel Kiwi No Sugar

Naast de eerder geïntroduceerde suikervrije smaak Fuze Tea Black Tea Raspberry Mint No Sugar, die in de komende weken breed verkrijgbaar zal zijn in de markt, introduceert Coca-Cola nu ook de Fuze Tea Green Tea Appel Kiwi No Sugar variant. Deze smaakvariant is de perfecte combinatie van groene thee en de frisse smaak van appel en kiwi. De nieuwe variant is vanaf deze week (week 14) verkrijgbaar in 400 ml. PET-fles, 1,25 liter PET-fles, 1,5 liter pak en de 200 ml. glazen horecafles.

Fanta Orange No Sugar

Fanta Orange No Sugar is de bekende combinatie van sprankelend water en sinaasappelsap, maar dan zonder suiker. Deze frisdrank met fruitsmaak bestaat uit een mix van natuurlijke aroma’s en bevat geen toegevoegde kleurstoffen. Daarnaast heeft Fanta Orange No Sugar ook een fris nieuw design gekregen: het zilveren design is gewijzigd in fris wit (inclusief witte dop). Deze suikervrije variant was al eerder beschikbaar binnen het supermarktkanaal en is vanaf deze week (week 14) ook verkrijgbaar in 500 ml. PET-fles en 200 ml. glazen horecafles – direct in het nieuwe frisse design.

Inlichtingen: Coca-Cola, 010 - 245 5400 | www.cocacolanederland.nl

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.