Afbeelding

Catrien d’Ancona nieuwe sales director Nederland bij Mars Wrigley

Door: Dave van Loon Personality's

Bij (dier)voedingsfabrikant Mars is Catrien d’Ancona benoemd tot sales director Nederland van Mars Wrigley, het bedrijfsonderdeel waarin de zoetwaren van Mars zijn ondergebracht. D’Ancona werkt al sinds 2016 in diverse commerciële functies bij Mars.

De afgelopen jaren gaf d’Ancona leiding aan de marketingteams van zowel diervoeding als zoetwaren. Vanaf 2021 was ze tevens verantwoordelijk voor de wereldwijde marketing van zoetwaren op internationale luchthavens en cruiseschepen. Laura Luijten volgt D’Ancona in die laatste functie op, terwijl D’Ancona zelf Caspar Kam opvolgt, die vorig jaar al een Europese functie aanvaardde bij Mars Wrigley.

D’Ancona werkt sinds 2016 bij Mars na diverse managementrollen te hebben vervuld bij kledingmerk O’Neill en Jacobs Douwe Egberts. Onder haar leiding werd bij Mars de focus op de klanten en de categorie verder aangescherpt. Dit resulteerde volgens Mars ingroei in beide categorieën en consistent hoge scores van klanten in de Advantage Group survey en een Indistriebutie Award in 2023.

D’Ancona over haar nieuwe functie: “Ik zie enorm uit om samen met onze klanten verder te bouwen aan gezamenlijk succes, niet alleen op commercieel vlak maar bijvoorbeeld ook op het vlak van verduurzaming. Onze klanten staan net als wij voor aanzienlijke uitdagingen, gezamenlijk kunnen we het verschil maken. Een betere wereld creëren voor toekomstige generaties, ik heb gemerkt dat daar niet alleen bij mij persoonlijk maar ook zeker aan klantzijde heel veel energie voor is.”

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.