1 juni open: nieuwe Hoogvliet Maassluis

0
Leestijd: < 1 minuut

Woensdag 1 juni opent de voormalige Coop in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis de deuren als Hoogvliet. Op een steenworp afstand van de oude vestiging is volgens Hoogvliet “een fantastische nieuwe Hoogvliet supermarkt ingericht met nog meer ruimte om de klant aangenaam te laten winkelen”.

 

Het pand van de voormalige Coop in het winkelcentrum is volledig verbouwd en voorzien van de Hoogvliet-uitstraling. De klant kan er terecht voor alle dagelijkse boodschappen, voor – in de woorden van Hoogvliet – de laagste prijzen.

 

Het uitgebreide assortiment kruidenierswaren wordt gecompleteerd met versafdelingen voor een ruime keuze in vlees, groente & fruit, vleeswaren, kaas, brood, gebak en delicatessen. Kinderen kunnen zich tijdens het boodschappen doen vermaken met de gezellige poppentheaters op diverse plaatsen in de winkel.

 

De nieuwe Hoogvliet in Maassluit staat onder leiding van bedrijfsleider Frank Pijpers. Zijn team is volgens Hoogvliet door hun enthousiasme en vakkennis een visitekaartje voor de winkel.

 

Hoogvliet viert de opening met een gratis appeltaartje voor klanten bij besteding van minimaal € 20,-. Daarnaast zijn er spectaculaire openingsaanbiedingen.