3e Marqt open

0
Leestijd: < 1 minuut

Marqt opent op vandaag haar derde filiaal aan de Utrechtsestraat, vlakbij het Rembrandtplein in Amsterdam. Deze winkel is het tweede filiaal in Amsterdam en omvat ruim 1.000 m2 vvo.

 

Het gehele assortiment voldoet aan de ‘écht eten’-filosofie van Marqt: eten zonder onnodige additieven, met respect voor dier mens en milieu gemaakt en écht lekker.

 

De nieuwste winkel van Marqt heeft naast een zeer ruim houdbaar assortiment een echte pizzabakkerij, een grote visafdeling met op ijs gepresenteerde vis, een uitgebreide slagerijafdeling, een bakkerij waar vier keer per dag vers brood wordt gebakken, een ruim aanbod aan binnenlandse- en buitenlandse kazen, een versterkte kant-en-klaar-afdeling en veel lokaal geteeld groente en fruit.

 

Op verzoek van de Marqt-klanten zijn daarbij verschillende productgroepen aan kruidenierswaren toegevoegd zoals: glutenvrij, diepvries, babyvoeding, dierenvoeding en persoonlijke verzorging. De winkel is daarmee uitermate geschikt voor zowel de snelle weekboodschap als de uitgebreide weekendboodschappen.

 

Quirijn Bolle, initiatiefnemer van Marqt is zeer enthousiast over de nieuwe winkel: “Met het openen van deze grote winkel hebben we ons assortiment met 1.000 nieuwe artikelen uitgebreid in al onze winkels, waardoor de klant nu overal meer dagelijkse keuze krijgt en het prijspeil fors aantrekkelijker is geworden. We laten als Marqt zien dat goed en eerlijk gemaakt eten ook voor elke dag kan zijn.”

 

Marqt opende in 2008 haar eerste winkels in Amsterdam en Haarlem. Sindsdien is de formule sterk doorontwikkeld en de omzet fors gegroeid.

Bron: Marqt