AGF Monitor week 12

0
Leestijd: 2 minuten
Bedroeg het prijsverschil tussen Plus en Jumbo vorige week een cent, deze week duikt Plus tot € 1,46 onder de prijs van Jumbo. Jumbo houdt de prijzen, evenals Albert Heijn, vooral stabiel, terwijl de prijzen bij Lidl en Plus duidelijk zuidwaarts gaan. De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule loopt daardoor verder op tot 31%.
Kijken we naar de promoties dan zien we ook Lidl en Plus aan kop gaan met het aantal aanbiedingen in de 25 populairste AGF-producten. Lidl heeft er deze acht en Plus zes. Daar steken de twee promoties bij Jumbo en die ene promotie bij AH (bospeen nota bene) wel wat schril bij af. Pitloze witte druiven zijn deze week bij Lidl, Jumbo en Plus in de aanbieding, waarbij Lidl met € 0,99 de laagste prijs voor een bakje met 500 gram heeft. De details van de promoties en alle actuele prijzen zijn te vinden op FP+.

 Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
 Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.