AGF Monitor week 16

0
Leestijd: < 1 minuut
Dalende prijzen deze week, waarbij Albert Heijn, Jumbo en Plus verhoudingsgewijs goekoper zijn geworden ten opzichte van Lidl. De prijsmeters van PricingExperts wijzen er echter op dat twee artikelen (frambozen en Galia-meloen) bij Lidl niet beschikbaar zijn waardoor de daling groter lijkt. De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule daalt deze week wel behoorlijk, van 26% naar 20%.
Deze week eens niet Lidl dat de meeste promoties in de top-25 AGF-producten heeft, maar… Plus. Plus heeft deze week zes promoties, gevolgd door Jumbo met vijf aanbiedingen. AH en Lidl hebben er ieder drie. Bij Plus zijn twee promoties (bloemkool en handsinaasappelen) in de tijd beperkt; alleen geldig op donderdag, vrijdag en zaterdag. De details van de promoties en een overzicht van alle actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.