Alblasserdam: Dirk wordt Plus

0
Leestijd: < 1 minuut

Plus breidt haar winkelbestand uit met de opening van een nieuwe supermarkt aan de Sportlaan in Alblasserdam. Na een Spar supermarkt in Giethoorn en een voormalige Jumbo-supermarkt in Leek, is dit de derde winkel die in korte tijd kan worden toegevoegd aan de supermarktketen.

Met het toekomstige vertrek van de Dirk-vestiging in Alblasserdam naar een nieuw pand aan de Plantagestraat (op het voormalige Bochanenterrein) ontstaat ruimte voor Plus om zich hier te vestigen. De nieuw te realiseren Plus Alblasserdam wordt een Briljant 2.0 supermarkt, de nieuwste formule van Plus. Hiermee voorziet het bedrijf in de sterke wens van inwoners om een supermarkt te behouden voor de wijk.

Edwin Linssen, directeur Winkelorganisatie bij Plus Retail: “De supermarkt vervult een centrale en ook sociale rol in de wijk. Naast dat wij veel toekomstperspectief in dit vestigingspunt zien, vinden wij het ook belangrijk dat deze rol vervuld blijft in een gebied waar relatief veel ouderen wonen. Wij kijken ernaar uit hier invulling aan te gaan geven.”

De winkel opent medio 2019 de deuren als Plus. De exacte datum is nu nog bekend en wordt later bekendgemaakt.