Weer zes nieuwe Jumbo’s
Weer zes nieuwe Jumbo’s Shelflife

Weer zes nieuwe Jumbo’s

Algemeen

Begin november opent Jumbo in Amsterdam de 250e vestiging, zo kondigde het bedrijf eerder al aan. Inmiddels kan Jumbo ook de volgende zes vestigingen in het vooruitzicht stellen. Tot en met eind november opent Jumbo achtereenvolgens in Schoorl, Grou, Tilburg, Klazienaveen, Groningen en op Terschelling. In Tilburg sluit Jumbo tegelijkertijd ook een winkel.

De Jumbo in Schoorl aan de Heereweg 3 opent op 9 november. De winkels in Grou aan de Stationsweg 38f en in Tilburg aan het Lieve Vrouweplein 11-12 openen de deuren op 16 november. In Klazienaveen opent op 23 november een Jumbo aan de Langstraat 500 en tenslotte op 30 november opent een winkel in Groningen aan de Wilhelminakade 21 en een winkel op Terschelling aan de Formerum 16.

Jumbo sluit per 15 november de vestiging aan het Lourdesplein in Tilburg. Het bedrijf heeft hiertoe besloten, omdat op die locatie de formule van Jumbo niet optimaal tot haar recht kan komen voor haar klanten. Jumbo heeft in de winkel aan het Lieve Vrouweplein in Tilburg een goede alternatieve locatie gevonden.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.