Hans-Peter Kok inkoopdirecteur Maxxam
Hans-Peter Kok inkoopdirecteur Maxxam Shelflife

Hans-Peter Kok inkoopdirecteur Maxxam

Algemeen

Aanstaande maandag treedt Hans-Peter Kok bij Maxxam aan als inkoopdirecteur. De benoeming van Kok volgt op de recente toetreding van Deli XL tot de foodservice-inkooporganisatie. Kok werkte de afgelopen zes jaar bij Deli XL en was daar, voornamelijk als unit manager, medeverantwoordelijk voor de inkoop van het foodservicebedrijf.

Voordat Kok bij Deli XL in dienst trad werkte hij bij A.S. Watson (Kruidvat), Hoogvliet en Aldi. Steeds in functies waar inkoop en/of category management een rol speelde. Peter de Ries, algemeen directeur van Maxxam is dan ook blij met de ruime inkoopervaring die Kok meebrengt.

Maxxam vult met de benoeming van Kok de vacature in die was ontstaan na het vertrek van Sander Evers, die weer terug naar inkooporganisatie Superunie ging om daar adjunct-inkoopdirecteur naast Marco Rutten te worden.

Kok zal bij Maxxam leiding geven aan twee inkopers – Hans van der Struik en Nico Kappert – en twee inkoopassistenten – Frauke Schuurman en Corline Borgers.

Door de recente toetreding van Deli XL tot Maxxam is ook in de foodservicemarkt een belangrijke stap gezet in een zich gestaag ontwikkelend consolidatieproces. Maxxam is de grootste inkooppartij in de foodservicemarkt, gevolgd door Sligro.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.