Van Dobben vernieuwt Van Dobben
Van Dobben vernieuwt Van Dobben Shelflife

Van Dobben vernieuwt Van Dobben

Algemeen

Tijdens de Horecava van eerder deze maand presenteerde Van Dobben (Royaan) zijn vernieuwde Van Dobben-kroket. Uitgangspunt was het originele recept van Aat van Dobben uit 1945.


De smaakmakers van Van Dobben hebben hun uiterste best gedaan om hun kroket (en bitterballen) nog lekkerder te maken door terug te gaan naar de originele receptuur van Aat van Dobben uit 1945, vertaald naar de smaak van nu. Belangrijke elementen zijn nog verder verbeterd, te weten vlees, bloem, bouillon, roomboter, kruiden en specerijen.

Royaan wil op basis van de delicatessentradities van zowel Van Dobben als Kwekkeboom de bovenkant van de markt van snacks opeisen en deze samen met klanten verder ontwikkelen. Consumenten vragen volgens Royaan in toenemende mate om smaakvolle, kwalitatieve snacks. Eerlijke ingrediënten en smaak zijn daarin bepalend.

Op de Horecava kon ook het nieuwe Broodje Van Dobben worden geproefd, een ambachtelijk bakkersbroodje, vanzelfsprekend met Van Dobben-kroket. Het nieuwe Broodje Van Dobben heeft een bite en is zacht van binnen, net als de Van Dobben-kroket. De speciale vorm van het broodje is daarbij ook nog eens functioneel: de kroket past er perfect in zodat je er zonder te knoeien van kunt genieten.

Inlichtingen: Royaan, (0343) 59 66 59 (www.royaan.nl)

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.