Deen: beste in Purmerend, duurzaamste in Landsmeer
Deen: beste in Purmerend, duurzaamste in Landsmeer Shelflife

Deen: beste in Purmerend, duurzaamste in Landsmeer

· leestijd 1 minuut Algemeen

De Deen-vestiging aan het Van Burgplein in Purmerend is de beste Deen-supermarkt van 2012. Dit filiaal is met afstand de winnaar van de interne winkelwedstrijd van Deen. Deen Landsmeer is uitgeroepen tot meest duurzame vestiging.

De interne winkelwedstrijd van Deen ging in het najaar van 2012 van start. Alle 64 winkels deden mee. Er zijn diverse beoordelingsrondes geweest door medewerkers van het hoofdkantoor, leveranciers en de directie. De supermarkten werden beoordeeld op presentatie, hygiëne, verkrijgbaarheid, klantvriendelijkheid en winkelbeeld.

Uiteindelijk zijn acht Deen-supermarkten overgebleven. Deen-directeur Leendert van Eck “Complimenten voor alle 64 DEEN supermarkten, ze hebben allemaal keihard gewerkt voor het beste winkelbeeld, maar filiaal Meerland aan het Van Burgplein in Purmerend was het beste in alle juryrondes, vandaar dat zij de terechte winnaar zijn geworden van deze winkelwedstrijd!”

Bedrijfsleider Harm Kraakman is blij met de titel “Beste Deen”. “Het geheim is toch de samenwerking tussen alle medewerkers. Het is een echt team en iedereen staat voor elkaar klaar. Naast het teamgevoel wilden ze ook allemaal graag winnen`. De Deen-formule met het volledige assortiment en de uitstekende verse producten zoals groente en fruit, bloemen maar ook kaas en vleeswaren naast het lage prijspeil komt goed naar voren in de “beste Deen”.

Deen Landsmeer is uitgeroepen tot meest duurzame Deen-supermarkt. Deze titel heeft het filiaal in de wacht gesleept omdat er heel bewust met energie wordt omgegaan. Ze besparen bijvoorbeeld energie doordat de eerste medewerkers die aankomen in de vroege ochtend niet meteen alle lichten aandoen en zo laat mogelijk de nachtafdekking bij de koelingen eraf halen. Deze maatregelen leveren veel energiebesparing op. Deen kan dit op het hoofdkantoor per supermarkt monitoren. Naast energiebesparing wordt er ook gelet op bewust en zuinig bestellen. Bedrijfsleider Raheel Samad is trots op zijn team. In november werden ze al uigeroepen tot leukste winkel om bij te werken en nu de meest Duurzame Deen.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.