Nieuw: Mr Spork
Nieuw: Mr Spork Shelflife

Nieuw: Mr Spork

Algemeen
De Zuivelmakers en Fruity Pack hebben gezamenlijk een nieuw concept ontwikkeld: Mr Spork’s yoghurt. Hiermee introduceren zij een uniek vers concept gebaseerd op de combinatie van verse yoghurt van duurzame weidemelk en dagvers gesneden fruit.
Mr Spork – een samentrekking van spoon en fork – biedt een verse, gezonde en makkelijke invulling van het sterk toegenomen aantal tussendoormomenten. Yoghurt in combinatie met vers fruit en een extra topping, verpakt in een handig meeneembakje met een combinatie van lepel en vork.
De yoghurt is afkomstig van De Zuivelmakers en wordt gemaakt van verse weidemelk uit het Groene Hart. Samen met haar eigen boeren werken zij aan Duurzame Weidezuivel; een programma waarin concrete stappen worden gezet voor een beter koe welzijn en een schoner milieu.
Ook het verse fruit wordt speciaal geselecteerd. Middels een mooie samenwerking met een Hollandse kwekerij bevat Mr Spork bijna jaarrond  aardbeien direct van de bron. Door gebruik te maken van de korte lead-times tussen teelt, productie en de bestaande dagverse logistieke stromen vanuit Fruity Pack kan er een optimale vers garantie gegeven worden aan dit concept.
Mr Spork wordt momenteel succesvol uitgerold in diverse kanalen. Zo zijn er succesvolle introducties bij retailers en bij het OOH kanaal. Waar mogelijk wordt geïnvesteerd in ondersteuning op de winkelvloer. Online krijgt Mr Spork een gezicht via de kanalen van De Zuivelmakers.
Inlichtingen: De Zuivelmakers, 0348 - 451 254 (www.dezuivelmakers.nl)

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.