AGF Monitor week 5
AGF Monitor week 5 Shelflife

AGF Monitor week 5

Algemeen
De prijzen stabiliseren op hoog niveau, zo lijkt het. In de onderlinge prijsafstand zit deze week ook nauwelijks beweging. De top-25 AGF-producten zijn opnieuw nagenoeg volledig verkrijgbaar; bij Lidl ontbreken aardbeien en frambozen, bij Jumbo alleen de frambozen. Het prijsverschil tussen de goedkoopste en duurste formule is deze week opnieuw 19%.
Het aantal promoties in de 25 populairste AGF-producten neemt deze week wel stevig toe. Een verdubbeling: van zes naar 12. Lidl gaat met vier aanbiedingen aan de leiding, gevolgd door Plus en Albert Heijn met ieder drie. Jumbo heeft deze week twee promoties (broccoli, ook bij Lidl in de aanbieding, en pitloze druiven, ook bij AH in de aanbieding). De details van de aanbiedingen en alle actuele prijzen zijn te vinden op FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over PricingExperts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.
{jcomments off}

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.