AGF Monitor week 6
AGF Monitor week 6 Shelflife

AGF Monitor week 6

· leestijd 1 minuut Algemeen
Knap, Albert Heijn weet de prijs van ons mandje met AGF-hardlopers op precies (top op de cent) dezelfde prijs te houden als afgelopen week. En doordat de prijzen bij Plus wel stijgen, wordt de onderlinge prijsafstand weer een stuk kleiner. Lidl is deze week de enige formule waar de prijzen lager zijn. Daardoor is neemt het prijsverschil tussen de goedkoopste en duurste formule deze week toe tot 23%.
Na de opleving van het aantal promoties vorige week, neemt het aantal aanbiedingen nu weer af. We tellen er negen, waarvan Lidl er vier voor zijn rekening neemt (courgette, bloemkool en hand- en perssinaasappelen). AH en Plus hebben er ieder twee (bosui en Galia-meloen bij AH en uien en Conference-peren bij Plus). Bij Jumbo zijn deze week alleen Elstar-appelen in de aanbieding. Er zijn deze week geen overlappende promoties. De details van de promoties en alle actuele prijzen zijn te vinden op FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over PricingExperts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.
{jcomments off}

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures