AGF Monitor week 17
AGF Monitor week 17 Shelflife

AGF Monitor week 17

Algemeen
Alleen bij Plus gaan de prijzen van de 25 AGF-hardlopers deze week omhoog. Met name Albert Heijn heeft zijn best gedaan de prijzen omlaag te drukken. Zozeer zelfs dat AH het prijsniveau van Jumbo nadert. Dat hebben we in deze rubriek nog niet eerder gezien. Maar doordat ook Lidl de prijzen behoorlijk verlaagt loopt de prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule deze week weer op tot 25%.
Lidl heeft deze week weer zes promoties (het geringe aantal van drie van vorige week lijkt op een incident). AH en Jumbo hebben er ieder vier en Plus heeft er deze week slechts twee. Witlof is deze week bij drie formules in de aanbieding: Jumbo (€ 0,89), Lidl (€ 0,79) en Plus (€ 0,39). De details van de promoties en een overzicht van alle actuele prijzen is te vinden op FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.
{jcomments off}

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.