AH to go gaat warme maaltijden verkopen
AH to go gaat warme maaltijden verkopen Shelflife

AH to go gaat warme maaltijden verkopen

Algemeen

Albert Heijn start in zijn to go-winkels met de verkoop van warme maaltijden voor onderweg. Van warme pancakes voor het ontbijt en soep als lunch tot Indiase curry met zoete aardappel voor ’s avonds. De nieuwe maaltijden van AH to go zijn al warm, klanten kunnen dus binnen een paar minuten met een warme maaltijd hun reis vervolgen.

Met deze toevoeging - AH noemt het maaltijdenconcept Hot To Go - voorziet de gemaksformule van Albert Heijn in de groeiende out of home consumptie. Jan-Willem Dockheer, directeur Albert Heijn to go: “We zien dat consumenten steeds meer gewend zijn onderweg te eten. Dat is al lang niet meer alleen een kop koffie of een broodje. Ook ’s avonds, voor het sporten of een theatervoorstelling, zijn ze op zoek naar een lekkere, warme maaltijd die ze tijdens het reizen kunnen eten. Die behoefte vullen wij nu in met een breed assortiment warme gerechten.”

Het nieuwe assortiment bestaat uit ongeveer 25 warme gerechten voor elk moment van de dag: ‘s ochtends warme ontbijtproducten zoals pancakes en egg muffins, tijdens de lunch warme soepen, quiches en tosti’s en ’s avonds warme maaltijden zoals fusilli bolognese en Tajine kip met parelcouscous of diverse wraps en pizzapunten.

De gerechten worden in een speciaal schap perfect op temperatuur gehouden. De maaltijden zijn in eerste instantie verkrijgbaar bij vijf AH to go winkels in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Als klanten enthousiast zijn, krijgen meer AH to go’s een schap met warme maaltijden.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.