Logo
Deze Boon’s Markt heeft meteen links bij de ingang een groot aanbod maaltijden. Kennelijk moet het hier – het is vrijdagmiddag – snel bijgevuld worden. De drie dames die hier het personeel vormen, werkten met twee stoomovens. 
Wat ook opvallend is: de maaltijden die hier gepresenteerd worden, hebben soms de merknaam ‘G’woon’. Dat is het Superunie-huismerk voor vooral dkw, maar hier heeft Boon Food Group kennelijk besloten om die naam door te trekken naar die maaltijden.
Deze Boon’s Markt heeft meteen links bij de ingang een groot aanbod maaltijden. Kennelijk moet het hier – het is vrijdagmiddag – snel bijgevuld worden. De drie dames die hier het personeel vormen, werkten met twee stoomovens. Wat ook opvallend is: de maaltijden die hier gepresenteerd worden, hebben soms de merknaam ‘G’woon’. Dat is het Superunie-huismerk voor vooral dkw, maar hier heeft Boon Food Group kennelijk besloten om die naam door te trekken naar die maaltijden. Guido Benschop
Reportage

Boon’s Markt Barendrecht: meer vers, meer ambacht, meer ‘verwenwinkel’

Door: Gé Lommen · leestijd 1 minuut Branche & Cijfers

Begin februari is de Boon’s Markt in Barendrecht eventjes dicht geweest, om ‘m vervolgens zo snel mogelijk weer te heropenen.Waarom? Omdat deze Boon’s Markt kennelijk ‘aan zijn plafond’ zat. 

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures

    Nieuwsbrief