Deen Hoogkarspel weer open

0
Leestijd: < 1 minuut

Vandaag heropent Deen aan het Raadhuisplein in Hoogkarspel zijn filiaal aldaar. De winkel is vergroot en is milieuvriendelijker geworden. Met een vloeroppervlak van 1.406 m2 en 100 medewerkers is het één van de grotere supermarkten van Deen.

 

Bedrijfsleider Arnold Smit: “De nieuwe Deen-supermarkt is vergroot met ruim 300 m2. De winkel is groter geworden, zodat er plaats is voor ruime paden, nieuwe koelingen, meer kassa’s en nieuwe verlichting. Deen vindt het belangrijk dat alle winkels passen bij de tijd, de smaak en de sfeer van nu. De nadruk in de winkel ligt op datgene waar Deen sterk in is: lekkere en goede versproducten, sterke actie-aanbiedingen en een vertrouwde lage prijs. Met name de versafdelingen zijn behoorlijk uitgebreid. Uitgangspunt daarbij is wel dat de supermarkt een compleet assortiment aanbiedt, dat aansluit bij de behoeftes van de klanten.

 

Met name de versafdelingen zijn ruimer bemeten. De groenteafdeling en de broodafdeling zijn bijna twee keer zo groot geworden. Het milieuvriendelijke karakter wordt onderstreept door de deuren voor de koelvitrines en de energiezuinige verlichting. De winkel beschikt ook over een nieuwe kantine. In de openingsweek krijgen klanten gratis slagroomsoesjes en zijn er extra scherpe aanbiedingen, verschillende proeverijen en andere activiteiten om extra klanten naar de vernieuwde winkel te lokken.