Eerste winkel Heerschap Groep geopend als Albert Heijn

0
Leestijd: 2 minuten

Vandaag opende de gloednieuwe Albert Heijn van Heerschap Groep de deuren. De winkel in Weert Moesel is de eerste van de in totaal vijf Jumbo-winkels van ondernemer Stan Heerschap die een Albert Heijn worden. De supermarkt aan het Oranjeplein 225 biedt op zo’n 1.600 vierkante meter het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn met veel vers, gemak en digitale innovaties. Het vertrouwde team van supermarktmanager Tim Keijsers staat klaar om klanten hun nieuwe Albert Heijn te laten zien.

Stan Heerschap: “We voelen ons thuis bij Albert Heijn en zijn trots op onze nieuwe winkel waar we klanten gaan verrassen met het ruime versaanbod, de 1.500 goedkope Prijsfavorieten en veel digitaal gemak. Het team heeft ontzettend hard gewerkt om vandaag als Albert Heijn-winkel open te kunnen gaan. De sfeer op het Oranjeplein blijft zoals vanouds, dat vinden wij erg belangrijk.”

Marit van Egmond: “Wij willen er altijd en overal voor onze klanten zijn dus ik ben heel blij met de toevoeging van deze vijf prachtige winkels in de regio Midden-Limburg. Ik ben ook trots op de mooie, ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap die we opnemen in ons assortiment Streeckgenoten. Ik feliciteer Stan en Tim met deze opening, wens het team veel succes in de winkel en kijk natuurlijk uit naar de opening van de andere vier winkels.”

Albert Heijn Heerschap Moesel is dankzij de ingrijpende verbouwing veel groter dan voorheen. De gangpaden zijn lekker breed en de afdelingen overzichtelijk ingedeeld. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en inspiratie voor lekkere recepten. Er zijn acht zelfscankassa’s. Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk ook. De winkel biedt veel extra service met bijvoorbeeld stomerij, het afhaalpunt van bol.com en het oplaadstation voor de OV-chipkaart. Ook is er een mooie bloemen- en plantenafdeling.

Vorig jaar zomer maakte Heerschap Groep en Albert Heijn hun samenwerking bekend. Heerschap Groep gaat met vijf Jumbo-winkels over op de Albert Heijn-formule. Daarnaast worden ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap toegevoegd aan het assortiment Streeckgenoten van Albert Heijn.