Golff ‘om’ naar Emté

0
Leestijd: < 1 minuut

Het komt er dan toch van: Golff wordt omgebouwd naar Emté. Althans, grotendeels. De leden van de Golff Gebruikersvereniging hebben gisteren ingestemd met het plan voor de transformatie van Golff naar Emté.

 

Voor de zomer zullen de eerste vijf Golff-winkels worden omgebouwd naar de Emté-formule. Na de zomer zal over de fasering van de ombouw van de overige vestigingen worden beslist. Van de 45 huidige Golff-winkels zullen er in totaal 35 worden omgebouwd naar Emté, de overige 10 zijn te klein en moeten uitzien naar een andere formule.

 

De Golff-franchisers en Sligro Food Group zijn al geruime tijd in gesprek over een eventuele overstap van de Golff-formule naar de Emté-formule. De transformatie van Golff naar Emté maakt deel uit van het Masterplan Foodretail dat Sligro vorig jaar maart presenteerde en momenteel ten uitvoer legt.

 

Het principe-akkoord dat de afgelopen maanden tussen de directie van Sligro en het bestuur van de Golff-gebruikersvereniging is bereikt, is in de algemene ledenvergadering van 17 februari jl. door de leden van de Golff-gebruikersvereniging bekrachtigd.

 

Na de transformatie die medio 2011 moet zijn afgerond zal Emté 114 vestigingen hebben.