Kokosbrood ontwikkelt eerste zoete broodbeleg zonder toegevoegde suikers

0

Theha, producent van het enige echte kokosbrood, biedt graag keuze. Het Theha Kokosbrood-assortiment is breed en daarom kan vrijwel iedereen genieten van heerlijk en makkelijk kokosbrood. Met deze introductie brengt Theha nog meer verantwoorde keuze naar het zoete broodbelegschap.

Theunisse Kokosbrood Zero bevat 0% toegevoegde suikers. De suikers worden grotendeels vervangen door cichoreiwortelvezel, een natuurlijke suikervervanger. Deze suikervervanger komt van de wortel van de witlofplant. Deze vezel zorgt ervoor dat het kokosbrood nóg meer vezels bevat, terwijl het zijn zoete smaak behoudt. Kokosbrood Zero is daarom een vezelrijk broodbeleg met minder suikers, en daarmee een gezonder broodbeleg.

Het ontwikkelen van dit product heeft even geduurd, maar Theha is er trots op om als eerste in het zoete broodbelegschap een alternatief zonder toegevoegde suikers aan te kunnen bieden. Zonder concessies aan de structuur en de smaak is Theeunisse Kokosbrood Zero hét zoete broodbeleg voor het hele gezin!

Sinds week 48 ligt Kokosbrood Zero in de schappen. Consumentenadviesprijs: €1,79. Kokosbrood Zero: 100% smaak, 0% toegevoegde suikers.

Inlichtingen: Theha, 0341 – 41 28 60 | www.kokosbrood.nl