Isabelle Spindler-Jacobs (Heineken) Topvrouw van het Jaar

Nieuws

Directeur retail Heineken Isabelle Spindler-Jacobs is gekozen tot Topvrouw van het Jaar 2010. De verkiezing is een initiatief van Managers Netwerk Nederland (MNN). De jury roemde de gedrevenheid en volharding van Spindler-Jacobs in het ‘mannenbedrijf’ Heineken.

Van de topvrouwen die tot de finalisten behoorden in de strijd om de titel Topvrouw van het Jaar 2010 -  Jeannine Peek, algemeen directeur van uitzendorganisatie Content en Unique, Melanie Schultz van Haegen, directeur Zorginkoop Achmea en Isabelle Spindler-Jacobs, directeur Retail Heineken Nederland, kreeg Spindler-Jacobs uiteindelijk de hoogste waardering.

Uit het juryverslag: “De grote en doorslaggevende invloed die de finaliste heeft op het proces van diversiteit binnen de organisatie. Met haar gedrevenheid en volharding en door dicht bij zichzelf te blijven en vertrouwen te blijven houden in haar eigen visie en feminiene kwaliteiten te bewijzen dat je carrière kunt maken in een echt “mannenbedrijf”.  Het is absoluut haar verdienste dat diversiteit nationaal en internationaal bij het concern op de agenda kwam en concrete doelstellingen werden geformuleerd. Zij heeft de ambitie meer vrouwen naar de top te helpen door een brug te bouwen tussen mannen en vrouwen in de stellige overtuiging dat dit leidt tot betere resultaten. Daardoor verdient zij het dit jaar te worden uitgeroepen tot Topvrouw van het jaar 2010.”

De jury bestond uit de winnaressen van de afgelopen vier jaar, te weten Colette Cloosterman-van Eerd (commercieel directeur Jumbo Supermarkten), Lidy Hartemink (directeur Gezondheidszorg Univé-VGZ-IZA-Trias), Caroline Princen (lid Raad van Bestuur ABN Amro), Conny Braams (directielid Unilever Spanje) én juryvoorzitter Aad Veenman (voorzitter van de Commissie Monitoring Talent naar de Top en voormalig president-directeur van de NS).

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.