Jort Kelder (l) in gesprek met Vakcentrum-voorzitter Harrie ten Have op de Dag van het Vakcentrum enkele jaren geleden.
Jort Kelder (l) in gesprek met Vakcentrum-voorzitter Harrie ten Have op de Dag van het Vakcentrum enkele jaren geleden. Jan Willem Houweling

Voorzitterswissel tijdens Dag van het Vakcentrum 2023

Door: Dave van Loon Nieuws

Op 18 april organiseert het Vakcentrum weer zijn jaarlijkse Dag van het Vakcetnrum. Een bijzondere editie, want die dag neemt voorzitter Harrie ten Have afscheid en wordt de nieuwe voorzitter benoemd. Wie dat is moet tijdens de Algemene Ledenvergadering, voorafgaand aan het congresgedeelte van de dag, duidelijk worden.

Het congres staat in het teken van ‘Nieuwe energie’ en daarin past de bekendmaking van een nieuwe voorzitter natuurlijk uitstekend. Vertrekkend voorzitter Harrie ten Have blikt, samen met CBL-voorzitter Bert Roetert, terug op mooie momenten van Vakcentrum en CBL van de afgelopen jaren en presenteert dan aansluitend de nieuwe Vakcentrum-voorzitter.

Woordvoerder Hans Verweij zegt desgevraagd nog niets te kunnen over de nieuwe voorzitter dan wel wie er als kandidaten in beeld zijn. “Dat is een aangelegenheid van de leden waar ik eigenlijk volledig buiten sta.” De Dag van het Vakcentrum begint dan ook voor Vakcentrumleden met de Algemene Ledenvergadering.

Het congres wordt dit jaar gepresenteerd door wielercommentator (en voormalig wielerprof) Maarten Ducrot. Het programma bestaat onder meer uit een jaaroverzicht door retailspecialist Frank Quix en de bekendmaking van de winnaar van de ZO2Z Award. Merijn Zeeman, sportief directeur van Jumbo-Visma, komt vertellen over zijn wielerteam.

Na afloop van het congres is er een afscheidsreceptie voor Ten Have, maar kunnen gasten ook kennismaken met de nieuwe voorzitter.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures

    Nieuwsbrief