Wouter Smits (l.) en Jorg Brouwer.
Wouter Smits (l.) en Jorg Brouwer.

Vriesvers Platform benoemt twee nieuwe bestuurleden

Door: Dave van Loon Personality's

Het Vriesvers Platform (VVP), de vereniging van retailers, fabrikanten en andere stakeholders in de ‘vriesverscategorie’ (diepvriesproducten) verwelkomt twee nieuwe bestuursleden: Wouter Smits (Albert Heijn) en Jorg Brouwer (Iglo).

Met de toetreding van Wouter Smits, sourcing manager Frozen bij Albert Heijn, is er weer een retailer vertegenwoordigd in het bestuur van het VVP. Smits werkt sinds 2020 bij Albert Heijn, en vanaf de start binnen de diepvriescategorie. Aanvankelijk als category manager en sinds vorig jaar als sourcing manager. Vóór zijn komst naar Albert Heijn werkte Smits als category manager AGF & Vega bij Marqt en daarvoor, eveneens als category manager, bij De Kweker (verantwoordelijk voor AGF, vlees en vis).

Het tweede nieuwe bestuurslid is Jorg Brouwer, sinds februari de nieuwe general manager van Iglo Nederland. Brouwer volgt zijn voorganger Michel Acda op, zowel in het VVP-bestuur als bij Iglo. Brouwer was eerder general manager Global Sales bij Nomad Foods, het moederbedrijf van Iglo Nederland. Brouwer heeft ruim 20 jaar marketing- en saleservaring in de FMCG-branche in binnen- en buitenland, onder meer bij Unilever, waar hij tal van commerciële functies bekleedde.

Op dit moment bestaat het bestuur van het VriesVers Platform verder uit Erik van Dalsum (voorzitter VVP en country manager Conditorei Coppenrath & Wiese), Gerben Nijeboer (commercieel manager Müller Fresh Food Logistics), Robin van de Bruinhorst (managing director Q-Petfood), Andor Leerdam (Trade Marketing & Net Revenue Manager Dr. Oetker) en Gijsbert van de Weg (managing director Queens Products).

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.