Raymond Kimman
Raymond Kimman

Marnix Bakker volgt Raymond Kimman op bij Kimberly-Clark

Door: Dave van Loon Personality's

Kimberly-Clark maakt bekend dat sales director Raymond Kimman per 1 juli met pensioen gaat. Hij wordt opgevolgd door Marnix Bakker, thans customer business unit manager bij Kimberly-Clark.

Kimman is volgens een kennisgeving van general manager Northern Europe Allowin Aarden de afgelopen 25 jaar het externe visitekaartje geweest van Kimberly-Clark Nederland. “Gedurende deze tijd heeft Raymond een zeer sterke band opgebouwd met onze retailpartners waarbij hij altijd succesvol het doel heeft nagestreefd om oplossingen en kansen te vinden voor zowel Kimberly-Clark als de retailer. We gaan Raymond missen voor zijn enorme drive, zijn strategisch inzicht, als coach en uithangbord voor Kimberly-Clark Nederland. Uiteraard wensen we hem een zeer gelukkig pensioen met familie en vrienden”, aldus Aarden.


Marnix Bakker (foto hierboven) zal de functie van sales director overnemen van Kimman. Bakker brengt meer dan 10 jaar aan Kimberly-Clark-ervaring, waarvan het leeuwendeel in customer management (hij is op dit moment customer business unit manager). Aarden: “We zijn ervan overtuigd dat Marnix de prettige samenwerking met retailpartners zal voortzetten. Gedurende het tweede kwartaal zal de hand-over tussen Raymond en Marnix plaatsvinden.”

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.