Afbeelding

Conny Braams verlaat Unilever

Door: Dave van Loon Personality's

Conny Braams, chief digital & commercial officer Unilever, heeft aangekondigd dat zij na 32 jaar het bedrijf per augustus gaat verlaten. Braams vervulde in de loop der jaren tal van commerciële functies bij Unilever, in Nederland en (ver) daarbuiten.

Braams begon in 1990 als product manager Unox en Cup-A-Soup en leidde jaren later (2016-2019) als general manager Unilever Benelux alle Nederlandse activiteiten. Braams volgde destijds Frank Weijers op die ernstig ziek raakte en uiteindelijk overleed. De eindverantwoordelijkheid voor Unilever Benelux combineerde Braams in die jaren overigens met de eindverantwoordelijkheid voor de Europese Home Care-divisie.

In 2020 maakte Braams de overstap naar ‘digital & marketing’ voor Unilever als geheel. Haar huidige functie - sinds vorig jaar april - is die van chief digital & commercial officer.

Op LinkedIn zegt Braams dat ze na 32 jaar Unilever besloten heeft dat het tijd is om nieuwe mogelijkheden buiten Unilever te verkennen. Welke dat zijn wordt niet duidelijk. Wie Braams opvolgt is op dit moment niet bekend.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures

    Nieuwsbrief