Perry Dekkers
Perry Dekkers Foto: Kevin Rijnders

Perry Dekkers vertrekt bij Growers United

Door: Dave van Loon Personality's

Commercieel directeur Perry Dekkers verlaat Growers United. Hij werkte er ruim vijf jaar. Zijn verantwoordelijkheden worden overgenomen door algemeen directeur Kees de Kat.

Gelijktijdig met de aankondiging van het vertrek van Dekkers heeft het bestuur van Growers United besloten dat het bedrijf vanwege de omvang, en met het oog op een effectieve aansturing, terug zal gaan naar een tweehoofdige directie bestaande uit Kees de Kat (algemeen directeur) en Stefan van Vliet (financieel directeur). Zij zullen samen met het senior managementteam de aansturing van de coöperatie ter hand nemen en uitvoering geven aan de door het bestuur uitgezette koers naar de toekomst.

Perry Dekkers: “Na ruim vijf jaar een grote bijdrage te hebben geleverd aan de groei van de organisatie is het voor mij nu een goed moment voor een volgende stap in mijn carrière. Ik neem de tijd om te bepalen wat ik hierna ga doen. Graag wil ik mijn collega’s en in het bijzonder ook onze telers, klanten en partners bedanken voor de mooie samenwerking en hen heel veel succes wensen.”

Mede onder de leiding van Dekkers heeft de nieuwe organisatie Growers United het daglicht mogen zien en heeft de organisatie een grote ontwikkeling doorgemaakt; de coöperatie is meer integraal gaan opereren, is intensiever met haar ketenpartners en internationale retail klanten gaan samenwerken en is veel internationaler actief geworden. In een persbericht bedankt het bedrijf Dekkers voor zijn bijdrage.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.