Vastgoeddirecteur Luuk Lantinga verlaat Plus

0
Leestijd: < 1 minuut

Directeur Vastgoed Luuk Lantinga heeft na negen jaar bij Plus besloten zijn actieve carrière per 1 april 2020 af te ronden. Lantinga draagt zijn functie per 1 april 2020 over. De komende tijd wordt gezocht naar een passende nieuwe invulling van zijn functie.

Duncan Hoy, algemeen directeur: “Luuk is als directeur Vastgoed jarenlang de drijvende kracht geweest achter het optimaliseren van het winkelbestand, nieuwe vestigingspunten en relocaties van Plus. Mede dankzij hem hebben wij de kwaliteit van ons winkelbestand flink verbeterd. Daarnaast is hij zeer bepalend geweest voor de strategische keuzes die op het gebied van vastgoed zijn gemaakt en heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het verwerven van de nieuwbouwlocatie voor ons toekomstige distributiecentrum in Oss.”

Juist vandaag wordt bekend dat de gemeente Oss de definitieve vergunning heeft verstrekt voor de bouw van het nieuwe, gemechaniseerde distributiecentrum van de supermarktketen.

Hoy: “Luuk heeft met zijn ruime ervaring in de retail en brede kijk op zaken een belangrijke bijdrage geleverd in de ontwikkeling van PLUS. We gaan zijn vakmanschap, betrokkenheid en scherpte missen, maar wensen hem vooral een heel fijne nieuwe fase in zijn leven toe.”