Vincent van Kuijen naar Jaguar

0
Leestijd: < 1 minuut

AGF-leverancier Jaguar versterkt per 1 januari het directieteam met Vincent van Kuijen (55 jaar) als algemeen directeur. Bij de groothandel in groente en fruit uit Ridderkerk wordt van Kuijen verantwoordelijk voor het uitbouwen van de marktpositie door het intensiveren van de relaties met internationale retailers.

Van Kuijen werkte lange tijd bij kaasleverancier Bel, maar was de laatste jaren werkzaam als commercieel directeur bij Hessing Supervers in Zwaagdijk.

Kees Rijnhout, Group CEO bij Jaguar over de aanstelling van Van Kuijen: “Vincent is een doorgewinterde foodspecialist die een vernieuwende kijk heeft op verse producten. Samen met het bestaande managementteam zal hij de marktpositie van Jaguar gaan uitbouwen, voornamelijk door de relaties met onze internationale retail klanten te intensiveren’.

Van Kuijen zal zijn ervaring vooral inzetten om de dienstlevering van Jaguar verder te innoveren. “Mijn expertise in het vertalen en invullen van de behoeftes van retailers, gekoppeld aan het uitstekende wereldwijde netwerk van fruitproducenten van Jaguar en de ondersteuning van het ervaren personeel brengt kansen om nieuwe samenwerkingsmodellen te creëren, onze dienstlevering naar een nog hoger niveau te brengen en zo een groter marktaandeel te veroveren.”

Rijnhout blijft als aandeelhouder de komende jaren nog actief betrokken. Hij zal tevens inhoud geven aan de samenwerking met Greenfood AB. Deze innovatieve foodonderneming uit Zweden, met een focus op vers en gemak is recent als aandeelhouder tot Jaguar toegetreden.