Voor de jeugd: Lipton Ice Tea Brisk

0
Leestijd: < 1 minuut

Lipton Ice Tea Brisk richt zich specifiek op jongeren en is al jaren enorm populair in de Verenigde Staten. Het is een lekkere dorstlesser met extract van echte thee in drie verfrissende smaken: Tea Apple Twist, Tea Dragon Fruit en Tea Fruit Punch.

 

Dat ‘Brisk’ zich speciaal op jongeren richt blijkt niet alleen uit de smaken, ook de verpakkingen zijn vormgegeven om een jeugdige doelgroep aan te spreken. De verrassende smaken worden op de verpakking namelijk geïllustreerd met funky street art.

 

Lipton Ice Tea Brisk bevat minder dan 7 gram suiker en slechts 30 kcal per 100 ml. Voor Lipton Ice Tea Brisk wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Brisk Fruit Punch met de smaak van wilde tropische vruchten, Apple Twist met frisse groene appel en Dragon Fruit, de brutaalste smaak onder de Brisks. Brisk wordt geleverd in een PET-flesje van 500 ml tegen een consumentenadviesprijs van € 0,99.

 

Lipton Ice Tea Brisk was sinds eind vorig jaar al te koop bij Albert Heijn en Jumbo. In 2013 is Brisk echter voor alle supermarkten beschikbaar, evenals voor de horeca en het on-the-go kanaal.

 

Inlichtingen, Unilever (010) 439 49 11 (http://www.liptonicetea.com/nl-NL)