Enrico introduceert ‘Native’, koelverse guacamole
Enrico introduceert ‘Native’, koelverse guacamole Shelflife

Enrico introduceert ‘Native’, koelverse guacamole

Algemeen
Enrico introduceert een heerlijke koelverse guacamole in het koelschap, gemaakt met maar liefst 95% verse ‘Hass’-avocado’s. Deze guacamole komt uit Zuid-Spanje, dat met zijn subtropische klimaat ideaal is voor de teelt van avocado´s. De ‘Hass’-avocado heeft een zachte textuur en een verrassend romige, licht nootachtige smaak.
Het familiebedrijf Frutas Montosa, opgericht in 1982, is Europees marktleider in de teelt, rijping en distributie van avocado´s. Enrico brengt nu hun koelverse guacamole op de markt onder het merk ‘Native’. De superieure kwaliteit is mede te danken aan de High Pressure Processing (HPP) technologie. Door deze innovatieve conserveringsmethode behoudt de guacamole zijn natuurlijke smaak, kleur en voedingswaarde. De guacamole is glutenvrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Native guacamole is verkrijgbaar in een 150 grams en 500 grams verpakking.
Enrico biedt een totaalpakket aan premium, mediterrane, eerlijke en authentieke producten uit de regio’s van herkomst. Geproduceerd volgens originele recepten en bereidingswijzen. Het Enrico-team kent de markt en vertaalt deze kennis graag naar het schap met adviezen op het gebied van assortiment (merk, private label of fancy label), schappresentatie en ondersteuning.
De kwaliteitsafdeling zorgt ervoor dat de producten van Enrico voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De totale logistieke keten wordt beheerst, zodat alle producten zorgeloos bij op de winkelvloer komen. Verrassende en vernieuwende producten, daar zoekt Enrico dagelijks naar. Native koelverse guacamole is daar het jongste voorbeeld van.
Inlichtingen: Enrico, 020 – 462 27 22 (www.enrico.nl)

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.